Wyżywienie dla Jury podczas II Festiwalu i Konkursu Muzyki Dawnej „Musica Antiqua Viva” realizowanego w ramach projektu „Od Klasyki Do Jazzu- Międzynarodowe Festiwale i Konkursy w Żorach.”
Posiłki: Termin realizacji: Ilość osób: Oferta powinna zawierać przykładowe zestawy obiadowe i propozycje szwedzkiego stołu Termin nadsyłania ofert: 24.06.2013 Wystosowano zapytanie do czterech wykonawców. Wybrano najtańszą ofertę: Restauracja „Pod Arkadami” Regionalny Program Operacyjny Województwa Śląskiego - realna odpowiedź na realne potrzeby Projekt "Od Klasyki do Jazzu - Międzynarodowe Festiwale i Konkursy w Żorach" jest współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2007-2013 i budżetu Miasta Żory. Informacje źródłowe na temat Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2007-2013 znajdują się na stronie www.rpo.slaskie.pl
- obiad dwudaniowy ( zupa, drugie danie mięsne lub równoważne wegetariańskie, napój)
- kolacje w formie zimnej płyty/cateringu
- w dniach 24 – 27.10.2013 obiad ok. godz. 14.00 podawany w Restauracji
- w dniach 24 – 27.10.2013 kolacja w godz. 20.00 podawana w Restauracji
- w dniach 24 – 27.10.2013 – wyżywienie dla 3 osób
z podziałem na dania ciepłe i zimne przekąski.