Wyżywienie dla artystów dla artystów Międzynarodowych Dni Jazzowych Dla Muzyków Śpiewających Voicingers
Wyżywienie dla artystów dla artystów Międzynarodowych Dni Jazzowych Dla Muzyków Śpiewających Voicingers
Termin realizacji: Ilość osób: Oferta powinna zawierać przykładowe zestawy obiadowe i propozycje szwedzkiego stołu Termin nadsyłania ofert: 4.07.2012 Wystosowano zapytanie do czterech wykonawców. Wybrano najtańszą ofertę: Restauracja „R - 1272”
Posiłki:
- obiad dwudaniowy ( zupa, drugie danie mięsne lub równoważne wegetariańskie, napój)
- kolacje w formie szwedzkiego stołu/catering
- w dniach 18 – 26.08 obiad ok. godz. 13.00 podawany w Restauracji
- w dniach 18 – 21.08 kolacja w godz. 18.30 podawana w Restauracji
- w dniach 22 – 25.08 kolacja w godz. 18.00 – 21.00 podawana w Restauracji
- w dniu 26.08 – kolacja w formie cateringu w obiekcie Scena Na Starówce
- w dniach 18 – 21.08 – wyżywienie dla 10 osób
- w dniach 22 – 26.08 – wyżywienie dla 26 osób
z podziałem na dania ciepłe i zimne przekąski.
Regionalny Program Operacyjny Województwa Śląskiego - realna odpowiedź na realne potrzeby
Projekt "Od Klasyki do Jazzu - Międzynarodowe Festiwale i Konkursy w Żorach" jest współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2007-2013 i budżetu Miasta Żory.
Informacje źródłowe na temat Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2007-2013 znajdują się na stronie www.rpo.slaskie.pl
Metadane | Drukuj | Historia zmian |
Metadane
Źródło informacji: | Irena Przeliorz |
Data utworzenia: | (brak danych) |
Wprowadził do systemu: | Irena Przeliorz |
Data wprowadzenia: | 2012-07-11 11:32:48 |
Opublikował: | Irena Przeliorz |
Data publikacji: | 2012-07-11 11:35:52 |
Ostatnia zmiana: | 2012-07-11 11:36:14 |
Ilość wyświetleń: | 1517 |