Wyżywienie dla artystów dla artystów Międzynarodowych Dni Jazzowych Dla Muzyków Śpiewających Voicingers


Posiłki:
- obiad dwudaniowy ( zupa, drugie danie mięsne lub równoważne wegetariańskie, napój)
- kolacje w formie szwedzkiego stołu/catering

Termin realizacji:
- w dniach 18 – 26.08 obiad ok. godz. 13.00 podawany w Restauracji
- w dniach 18 – 21.08 kolacja w godz. 18.30 podawana w Restauracji
- w dniach 22 – 25.08 kolacja w godz. 18.00 – 21.00 podawana w Restauracji
- w dniu 26.08 – kolacja w formie cateringu w obiekcie Scena Na Starówce

Ilość osób:
- w dniach 18 – 21.08 – wyżywienie dla 10 osób
- w dniach 22 – 26.08 – wyżywienie dla 26 osób

Oferta powinna zawierać przykładowe zestawy obiadowe i propozycje szwedzkiego stołu
z podziałem na dania ciepłe i zimne przekąski.

Termin nadsyłania ofert:  4.07.2012

Wystosowano zapytanie do czterech wykonawców.

Wybrano  najtańszą ofertę:  Restauracja „R - 1272”

 

obrazek

Regionalny Program Operacyjny Województwa Śląskiego - realna odpowiedź na realne potrzeby

Projekt "Od Klasyki do Jazzu - Międzynarodowe Festiwale i Konkursy w Żorach" jest współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2007-2013 i budżetu Miasta Żory.

Informacje źródłowe na temat Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2007-2013 znajdują się na stronie www.rpo.slaskie.pl